Paziņojums

Mazliet savādāks BRAUNIJS

Lietotāju novērtējums:  / 4
SliktākaisLabākais 



* 2 glāzes vārītu dzelteno zirņu
* 200 grami tumšo šokolādes čipsu
* 150 grami sviesta
* 100 grami blanšētu mandeļu
* 4 olas
* 200 grami tumšā mīkstā cukura
* 1 ēd.k šķīstošās kafijas vai kafijas ekstrakta
* 1 tējk. Vaniļas ekstrakta vai vienas vaniļas pāksts sēkliņas.

 


* Uzsilda cepeškrāsni uz 220 grādiem;
* Sablendē pupiņas ar izkausētu sviestu un izkausētu šokolādi;
* Mandeles apgrauzdē un sasmalcina piestā vai blenderī, pievieno pupiņu-sviesta-šokolādes maisījumam.

* Olas saputo ar tumšo, mīksto cukuru karameļu krāsas putās;
* Olu-cukura maisījumu pievieno pupiņu-sviesta-šokolādes- mandeļu maisījumam, rūpīgi sajauc;
* Masā iemaisa šķīstošo kafiju/kafijas ekstraktu un vaniļas ekstraktu vai sēkliņas.

* Masu lej silikona veidnē un cep 30-35 minūtes. Braunijam jābūt vidū mīkstam un mazliet lipīgam.

Pasniedz siltu vai atdzesētu.