Paziņojums

Pankūkas ar gaļu un sieru

Lietotāju novērtējums:  / 2
SliktākaisLabākais 

Sastāvdaļas:

Pankūkām:
2 olas
2 glāzes (500 ml) ūdens vai piens
1 glāze (250 ml) sijātie pilngraudu kviešu milti (0 tips)
1 tējk. cukurs
šķipsniņa sāls

Pildījumam:
300-400 gr. vārīta gaļa (liellopa, teļa, vistas)
1 neliels sīpols
zaļumi, garšvielas (pipari, pētersīļi, ķimenes vai citi)

Pārkaisīšanai:
50 gr. kūstoša siera


Pagatavošana:
Uzsilda cepeškrāsni līdz 200 grādiem.
Pankūkām - olas sakuļ ar cukuru un sāli, pievieno miltus un ūdeni, sajauc plāno pankūku mīklu. Cep pankūkas (sanāks 5-6 pankūkas 24 cm pannā).
Pildījumam - gaļu un sīpolu samaļ (vai sablenderē), pievieno garšvielas, zaļumus un sajauc.
Pankūkas pilda ar gaļu, cieši sarullē, katru pankūku sagriež 3 daļās un liek stāvus ietaukotā formā (mēs izmantojām 13cm x 24cm), pārkaisa ar sarīvētu sieru un cep cepeškrāsnī 15 minūtes- līdz siers izkusis un viegli apbrūnējis.

Pasniedz karstas ar dārzeņu / lapu salātiem un/vai krējumu.