Paziņojums

Bezglutēna ābolkūka

Lietotāju novērtējums:  / 3
SliktākaisLabākais 

Sastāvdaļas:

1 glāze rīsu miltu
3/4 glāzes cukura
1/2 glāze kartupeļu ciete
2 olas
125 gr. sviesta vai kokosriekstu eļļas
1,5 t.k. kanēļa
2 t.k. cepamā pulvera
3-4 ēd.k. piens vai ūdens
5 vidēja lieluma āboli, nomizoti un sagriezti gabaliņos

Pagatavošana:
Uzsilda krāsni līdz 190 grādiem pēc Celsija. Sviestu saputo ar cukuru un olām, pievieno pienu, pievieno miltus, cepamo pulveri, kanēli, kartupeļu cieti un sajauc viendabīgu mīklu, iemaisa sagrieztos ābolus. Mīklu liek formā un cep 40-50 minūtes.

Gatavu kūku apkaisa ar cukura graudiņiem vai pūdercukuru.