Paziņojums

Bezglutēna ābolkūka

Lietotāju novērtējums:  / 3

Sastāvdaļas:

1 glāze rīsu miltu
3/4 glāzes cukura
1/2 glāze kartupeļu ciete
2 olas
125 gr. sviesta vai kokosriekstu eļļas
1,5 t.k. kanēļa
2 t.k. cepamā pulvera
3-4 ēd.k. piens vai ūdens
5 vidēja lieluma āboli, nomizoti un sagriezti gabaliņos

Lasīt tālāk: Bezglutēna ābolkūka

Ābolu kūka ar karameli

Lietotāju novērtējums:  / 5

Sastāvdaļas:

Kūkai:
5 vidēja lieluma āboli - nomizoti un sagriezti gabaliņos
1 glāze (250 ml) brūnais cukurs
125 gr. sviesta vai 1/2 glāze eļļas
75 ml piena (apm. 1/4 glāzes)
2 olas
1.5- 2 glāzes smalka maluma pilngraudu kviešu miltu
2 tējkarotes kanēlis
1 tējkarote cepamā pulvera
šķipsniņa sāls

Lasīt tālāk: Ābolu kūka ar karameli

Pilngraudu biskvīts

Lietotāju novērtējums:  / 3



Olas - 8 gb.
Cukurs - 190 gr.
Vaniļas ekstrakts - 1 t.k.
Kukurūzas vai kartupeļu ciete - 50 gr.
Grauda Spēka "1 tipa" sijātie pilngraudu kviešu milti - 100 gr.
Izkausēts sviests - 45 gr.

Lasīt tālāk: Pilngraudu biskvīts

Pilngraudu medus kūka

Lietotāju novērtējums:  / 11

Sastāvdaļas:

Mīklai:
- Sviests - 200 gr.
- Nerafinēts mīkstais cukurniedru cukurs - 200 gr.
- Olas - 2 gb.
- Medus - 3 ēd.k.
- Pilngraudu kviešu milti - 650 gr.
- Soda - 2.t.k.


Pildījumam:
- Skābs krējums (15%) – 1 kg.
- Nerafinēts mīkstais cukurniedru cukurs - 80 gr.
- Dzērvenes vai upenes (svaigas vai saldētas) - 400 gr. + 3 ēd.k. cukura.

Lasīt tālāk: Pilngraudu medus kūka