Paziņojums

Kailgraudu miežu un maltās gaļas sacepums

Lietotāju novērtējums:  / 1
SliktākaisLabākais 

* 0.5 kg maltā gaļa
* 1 ēdamkarote olīveļļa
* 150 ml sasmalcināta kātu selerija
* 1 sasmalcināts sīpols
* 2 sasmalcinātas ķiploka daiviņas
* 600 ml vārīti kailgraudu miežu graudi (lasi kā izvārīt graudus)

* 1 ēdamkarote karija
* 1 tējkarote malti melnie pipari
* ½ tējkarote sāls
* 0.3 l vistas buljons
* Vēlama piparmētru vai mango mērce
(daudzumi norādīti aptuveni, gatavojot tos var variēt)

Uzkarsē eļļu, apcep sīpolu, seleriju un ķiploku, iemaisa miežu graudus un apcep. Pievieno kariju, piparus, sāli, visu liek cepamajā veidnē, pievieno atsevišķi apceptu malto gaļu un buljonu, pārsedz ar foliju un cepeškrāsnī cep aptuveni 30 minūtes. Ja vēlas, pasniedz ar mērci vai krējumu.