Paziņojums

Marinēta paprika

Lietotāju novērtējums:  / 0
SliktākaisLabākais 

Vienkārši pagatavojams gardums:


1.    Papriku aplej ar karstu ūdeni un atstāj, līdz atdziest;
2.    Nomizo ķiploku, sagatavo sāli un garšvielas- piparus, smaržīgos piparus, baziliku vai citas un marinādes pamatu- etiķi un olīveļļu (attiecībās 1:3);


3.    Paprikai nolej ūdeni;
4.   Burciņā vai traukā pilda izmērcētu papriku un garšvielas, visu pārlej ar etiķa-eļļas maisījumu un atstāj dažas dienas ievilkties;


5.    Marinēto papriku lieto kā uzkodu, piedevu salātiem. Šādi pagatavotu papriku ledusskapī var uzglabāt vairākas nedēļas.


Warning: include(/var/www/sites/graudaspeks/graudaspeks.lv/subdomains/www/html/components/com_content/routers.php) [function.include]: failed to open stream: No such file or directory in /home/graudaspeks/public_html/components/com_content/content.php on line 21

Warning: include() [function.include]: Failed opening '/var/www/sites/graudaspeks/graudaspeks.lv/subdomains/www/html/components/com_content/routers.php' for inclusion (include_path='.:/opt/alt/php53/usr/share/pear:/opt/alt/php53/usr/share/php') in /home/graudaspeks/public_html/components/com_content/content.php on line 21