Paziņojums

Marinēta paprika

Lietotāju novērtējums:  / 0

Lasīt tālāk: Marinēta paprika

Veģetārās kotletes ar zirņu miltiem

Lietotāju novērtējums:  / 5


Sastāvs:

150 gr. – vidēji rupja maluma zirņu milti
2 gb. – vidēji burkāni
¼ daļa – nelielas kāpostgalviņas
½ - sīpola
2 daiviņas – ķiploka
2 glāzes – karsta ūdens
2 gb. – olas
Sāls, garšvielas, eļļa

Lasīt tālāk: Veģetārās kotletes ar zirņu miltiem

Saldās biezpiena klimpiņas - bumbiņas

Lietotāju novērtējums:  / 2

Sastāvs:
*1 glāze pilngraudu kviešu milti;
*2 olas;
*400 grami (2 paciņas) biezpiena;
*2 ēdamkarotes brūnā, mīkstā cukura
*50 grami (sauja) rozīņu
*vaniļas ekstrakts vai citas garšvielas pēc izvēles

Biezpienu sajauc ar olām un cukuru, pievieno rozīnes, miltus un garšvielas, sajauc biezu mīklu. Ar karoti vai mitrām rokām veido bumbiņas un liek verdošā ūdeni. Vāra 5-7 minūtes. Pasniedz ar krējumu, medu, ķīseli, vaniļas mērci vai ievārījumu.
Līdzīgi bumbiņas var vārīt eļļā un pasniedzot apkaisīt ar kanēļa vai vaniļas cukuru.

Kailgraudu miežu salāti itāļu gaumē

Lietotāju novērtējums:  / 0

* Vārīti kailgraudu miežu graudi (1 l) (lasi kā izvārīt graudus)
* Ķiršu tomātiņi (250 gr)
* Rīvēts cietais siers (250 gr)

* Mērcei: olīveļļa (150 ml), citrona sula, sasmalcināts baziliks (viss sablenderēts)

Visas sastāvdaļas samaisa kopā ar mērci.

Kailgraudu miežu saldie salāti

Lietotāju novērtējums:  / 0

* Vārīti kailgraudu miežu graudi (lasi kā izvārīt graudus)
* Sasmalcināti rieksti
* Rozīnes, sasmalcināti žāvēti augļi
* Medus

Lasīt tālāk: Kailgraudu miežu saldie salāti

Kailgraudu miežu un maltās gaļas sacepums

Lietotāju novērtējums:  / 1

* 0.5 kg maltā gaļa
* 1 ēdamkarote olīveļļa
* 150 ml sasmalcināta kātu selerija
* 1 sasmalcināts sīpols
* 2 sasmalcinātas ķiploka daiviņas
* 600 ml vārīti kailgraudu miežu graudi (lasi kā izvārīt graudus)

Lasīt tālāk: Kailgraudu miežu un maltās gaļas sacepums