Paziņojums

Miežu un augļu keksiņi

Lietotāju novērtējums:  / 0
SliktākaisLabākais 

* 1.5 glāzes kviešu milti
* 0.5 glāze kailgraudu miežu milti
* 2 tējk. cepamais pulveris
* 1 tējk. kanēlis
* 0.5 tējk. soda
* 0.5 tējk. sāls
* 1 glāze vaniļas jogurts ar zemu tauku saturu
* 2 olas
* 2/3 glāze brūnais cukurs
* ¼ glāze olīveļļa
* 1 tējk. vaniļas ekstrakts
* ½ glāze sasmalcināti žāvēti augļi (aprikozes, āboli, rozīnes, dzērvenes vai ķirši)

Bļodā sajauc miltus, cepamo pulveri, kanēli, sodu un sāli. Citā traukā sajauc jogurtu, olas, cukuru, eļļu un vaniļu, kamēr masa viendabīga. Pievieno sausajām sastāvdaļām, viegli samaisa, iejauc sausos augļus. Cep 190°C 15-18 minūtes, atdzesē pannā 10 minūtes. Porcija paredzēta 12 keksiņiem.